Pozdravujem  všetkých, ktorí si čítajú môj odkaz. Momentálne som v pohodlí svojho domova a úprimne Vám poviem, užívam si to. Hektický svet sa mi konečne spomalil a viem viac času stráviť doma so sebou a s mojimi milovanými. Verím tomu, že aj vi ste teraz trpezlivejší  a vo svojom vlastnom záujme si prečítate tento môj odkaz do konca. Pôvodne som neplánoval písať nič o koronavíruse, ale ľudia, ktorí ma poznajú ako pomocníka a terapeuta, mi denno-denne volajú a dávajú mi také otázky, z ktorých mi bolo jasné, že musím niečo spraviť. A aj tí ľudia mi volali, s ktorými sme už v posledných rokoch osobne alebo v skupinách riešili vlastný osobný rozvoj. Aj veľa z nich je bezradných, vystrašených, neistých. Viem si predstaviť ako vnímajú terajšiu situáciu tí ľudia, ktorí doteraz boli ponorení do bežného života a nedovolili sebe zastaviť sa aspoň na chvíľku a riešiť aj seba, nie len každodenné povinnosti .

Najčastejšie otázky boli: „Béla, …čo mám spraviť, aby som nedostal koronavírus?   …ty sa ako brániš?    …ty nemáš strach? “ A aj ja som im dával podobné otázky:  „Ty máš strach? Asi  áno, keď mi kvôli tomu voláš. Prečo máš strach? Asi ťa vystrašili informácie, s ktorými ťa bombardujú cez média. Asi ťa vystrašili tie čísla. Asi máš strach, že aj ty sa môžeš stať takouto štatistikou? Vieš vôbec, čo je v skutočnosti vírus? Vysvetlil ti niekto, pre  koho a  ako je vírus nebezpečný? “ Po pár telefonátoch som prišiel na to, že bude asi najlepšie verejne zdieľať vysvetlenie k terajšej situácii pre všetkých, ktorí sú vystrašení a nemajú informácie o tom, čo je skutočné ohrozenie pre človeka. Rozhodol som sa, že vysvetlím podstatu tak, aby tomu každý  porozumel a pochopil to.

Tento odkaz budete asi zdieľať aj so svojimi známymi a môže sa dostať aj k takým , ktorí ma ešte nepoznajú. Pre tých krátko o tom kto som a odkiaľ beriem odvahu rozdávať múdrosť. Volám sa Béla Kiss. Momentálne žijem pri Bratislave v Dunajskej Lužnej. Pôvodne nie som zo Slovenska, národnosť mám maďarskú ale už viac ako 30 rokov som občanom Slovenskej Republiky. Viac ako 20 rokov pracujem  ako terapeut. Nie som lekár, ale poznám viac ako sto lekárov v Maďarsku, na Slovensku a aj v Českej Republike. S viacerými mám dobrý vzťah a úzku spoluprácu. Moje štúdie a informácie od týchto lekárov a konzultácie s nimi sú základom k tomu, čo vám teraz odovzdám. Ten, kto ma pozná, vie, že sa vždy snažím vysvetľovať veci takým spôsobom, aby tomu každý porozumel  a pochopil to. Skúsim to aj teraz.

Nebojte sa, nebudem rozprávať  o tom aké hygienické opatrenia máte spraviť, ako si máte umývať ruky alebo aké rúška máte nosiť. O tom je už dostatok informácii na internete. Budem rozprávať o koronavíruse na inej úrovni. Kto ma pozná vie aj to, že moja hlavná činnosť je prevencia. A ak už človek aj má konkrétny problém, snažím sa  spolu s nim nájsť príčinu tohto  problému. Vidím ho z iného uhla pohľadu a práve na ten sú zvedaví  tí, ktorí ma poznajú.

Ale, vráťme sa k téme. Prečo nemám strach, že dostanem koronavírus? Vysvetlím Vám to a Vy zistíte a bude Vám jasné, či patríte do rizikovej skupiny, alebo ste imúnny voči vírusu, bez ohľadu na svoj vek. Pozrieme najprv na to, čo treba vedieť o víruse. Väčšina ľudí o ňom nič nevie, alebo vie málo. Myslia si, že vírus je nejaký vrah ktorý nás chce za každú cenu zabiť. V prvom rade je potrebné vedieť, že vírus nie je živá bytosť. Nepije vodu, nestravuje sa, nemá tráviaci systém, nedýcha, ne rastie a nemôže sa rozmnožovať sám. Vírus nie je živá bytosť. Vírus je malý predmet, ktorý je voľným okom neviditeľný. Vysvetlím Vám, z čoho sa  vírus poskladaný a ako funguje. Pokúsim sa vysvetliť to na základe niečoho, čo každý pozná, a to je DVD. DVD sa skladá z troch častí. Prvá časť je vonkajší obal, plastové puzdro. Ak otvoríte tento obal, vo vnútri nájdete DVD v tvare disku. To je druhá časť. Tretia časť, ktorá nie je voľným okom viditeľná, a nie je ju možné chytiť rukou, sú informácie zaznamenané na tomto disku. Väčšinou ide o  film. Takže to sú tie tri časti. Vonkajší obal, disk a na ňom zaznamenané informácie. V skutočnosti,  obal ani disk nie sú dôležité. Dôležitá je informácia. Vírus je zostavený rovnakým spôsobom. Má vonkajšie puzdro, ktoré nie je z plastu, ale z proteínu. Vo vnútri tohto obalu je vírusový disk, ktorý nemá tvar disku, ale to neje podstatné. Je vyrobený z DNA alebo RNA, z materiálu vhodného na ukladanie informácií. Vírus má tiež aj tretiu časť, a to sú samotné informácie.

Aj ten náš koronavírus je taký. Svoje meno nezískal preto, lebo je kráľ vírusov, ale pomenoval ho tak vedec, ktorý ho objavil. Pomenoval ho tak, lebo sa podobá na korunu.

Položme si teraz otázku. Čo so mnou spraví DVD, keď ho zoberiem do ruky? Nerobí mi nič, pretože je to neživý predmet. Aby sa niečo stalo, musím oživiť informácie zaznamenané na DVD. Musím otvoriť puzdro, vložiť ho do prehrávača, dať príkaz na prečítanie obsahu a stlačiť tlačidlo prehrávania. Ak to neurobím, nič sa nestane, takže v skutočnosti sa informácie na DVD aktivujú len s mojou pomocou, keď vytvorím pre tieto informácie vhodné podmienky.  Vírus funguje rovnako. Sám nerobí nič. Informácie napísané na vírusovom disku pre nás nie sú nebezpečné, pokiaľ zostanú na disku. DVD môžeme  zobrať  do ruky, môžeme ho dať do prehrávača, ale pokiaľ nedáme pokyn na prečítanie informácie na disku, nič sa nestane.

Čo to znamená v našom prípade s koronavírusom, alebo akýmkoľvek iným vírusom? Môže to byť aj obyčajný chrípkový vírus. Prečo sú niektorí ľudia imúnni voči vírusom? Môže sa do mňa dostať vírus, ako DVD do prehrávača? To nie je vylúčené. Od čoho teda záleží, či môj organizmus ako prehrávač prečíta informáciu z vírového disku?  Záleží to na tom, či ja sám vedome alebo nevedome aktivujem prečítanie tejto  informácie z disku. Či môj organizmus je v režime aického  prehrávania.  Pamätáte si  na to, čo som povedal na začiatku? Vírus nám nechce spôsobiť ochorenie. Vírus nás nechce zabiť. Tak potom čo chce? Aké informácie sú na tom disku? Spomínate si? Povedal som aj to, že samotný vírus sa sám nedokáže  rozmnožiť. Vírus nechce spôsobiť ochorenie, chce sa iba rozmnožiť. Informácie napísané na vírusovom disku môžu nútiť ľudský organizmus, aby s pomocou vlastných zdrojov  produkoval veľa nových vírusov.

Aby sme dokázali komplexne pochopiť  tento celý proces, pozrime sa na to, čo o tom píše medicínska literatúra:

  1. Prítomnosť samotného patogénu nespôsobuje ochorenie. Spôsobuje ho iba u tých, ktorí sú naň náchylní.
  2. Ak sa patogén vo mne rozmnoží, príčinou som ja, nie patogén.
  3. Kľúčom je náchylnosť, nie patogén.

 

Predpokladajme, že sme nakazení koronavírusom. Už vieme, že prítomnosť samotného patogénu nám nespôsobuje ochorenie, ale spôsobuje ho iba tým ľuďom, ktorí sú naň náchylní. Ak nie ste náchylní, vírus Vám neurobí nič. Náchylnosť zapína program vírusu a v dôsledku toho naše telo začne produkovať vírusy. A v dôsledku toho máme ako vedľajší účinok náhodné poškodenie organizmu. Ešte raz. Vírus nám nechce spôsobiť ochorenie. Vírus nás nechce zabiť. My sami  si môžeme aicky aktivovať program vírusu tým, že sa staneme náchylnými.  Najdôležitejšia informácia  o vírusoch teda je, že: Neexistuje nebezpečný vírus, iba pre seba  nebezpečný človek.

Vysvetlili sme si teda, čo je  vírus a ako môže byť pre nás nebezpečný. Pozrime sa teraz na to, ako si vieme zabezpečiť, aby sme nenaštartovali  tieto programy vírusu a aby sme nemali z neho STRACH. A hneď tu máme prvú dôležitú informáciu zároveň aj prvé riešenie.

Spoznajme svoj STRACH a zbavme sa ho! Zdravý strach a stres, do istej miery mobilizuje ochranné mechanizmy človeka, zlepšuje krvný obeh a všetky naše systémy vrátane imunitného systému. Zároveň, hlboko zakorenený strach spôsobuje obrovské škody, ničí obehový a imunitný systém a bráni nasej mysli robiť dobré rozhodnutia. Z tohto dôvodu je dôležité vysporiadať sa s našimi strachmi v koreni, na samom spodku našich duší, kde vidíme len my a Stvoriteľ. Hovorím o strachu, ktorý je v našej duši, v srdci, pretože strach je veľmi ľahké skrývať. Človek môže dosiahnuť túto najhlbšiu časť svojej duše, kde sa môže stretnúť so svojím pravým ja. Vyžaduje si to však ticho. Teraz máme ideálne podmienky na to, hlavne tí, ktorí sú doma už nejaký čas. Ale ani uzavretosť nie je pre všetkých výhodou. Uzavretosť môže tiež spôsobiť nadmernú reakciu na strach. Kto sa necíti dobre sám so sebou, tomu sa za krátky čas objaví strach. So samotným strachom by som sa teraz nechcel dlho zaoberať. Oveľa komplexnejšie máme riešiť seba.

Ja sám približne 20 rokov robím také veci so sebou, ktoré napomáhajú môjmu osobnému rozvoju, postupne sa učím nabrať rovnováhu, vnútornú múdrosť. Na základe vlastných skúseností môžem vyhlásiť, že ma vždy vtedy NAŠLI rozličné spôsoby, techniky, posolstvá, keď som bol pripravený na ich prijatie. Samozrejme, k tomu bola potrebná ochota zmeniť  sa, bolo potrebné moje rozhodnutie a taktiež počínanie. Bez toho by všetko ostalo len teóriou.

Už je tomu viac rokov, kedy som sa rozhodol slúžiť, poskytovať pomoc ľuďom k ich osobnému rozvoju, duchovnému vývinu a náprave stavu fyzického tela. V aktuálnom čase ponúkam aktuálne riešenie na aktuálny problém. Aj teraz som pripravený na to, aby som aj v tom hektickom období pomáhal tým, ktorí sa so mnou vydajú na cestu, ktorá vedie k lepšiemu životu. Dnes už vlastníme všetky vedomosti a nástroje, aby sme mohli pomôcť tým, ktorí by chceli niečo spraviť pre získanie a udržanie svojho zdravia a zdravia svojej rodiny.

V skutočnosti, podmienky nie sú najideálnejšie, ale s pomocou techniky všetko vieme vyriešiť. Niekedy v apríli 2020 začnem pravidelné on-line prednášky a on-line kurzy na rôzne zaujímavé témy, ktoré súvisia so zdravím a zdravým životným štýlom. Moje prednášky budú vo voľnom štýle, nezáväzne, niečo ako keby sme mali skupinové konzultácie, kde sa každý môže zapojiť, položiť svoje otázky a svoje pripomienky k danej téme. Už je tu čas na to, aby človek konečne zobral svoj osud do vlastných rúk  a  nečakal  len  na to, čo od koho môže dostať, kto ho vylieči alebo kto vyrieši jeho bežné problémy. Tí, ktorí  sa  dostanú  k  prednáškam,  majú možnosť stať sa súčasťou takej novinky, s ktorou je každý schopný radikálne zmeniť všetky doterajšie predstavy a vedomosti súvisiace so všetkým, čo sme si doteraz mysleli alebo vedeli o zdraví  a o chorobe. Ak sa chceš pripojiť k on-line prednáškam, pošli mi email na mojaskolazivota@gmail.com  a pošlem ti pozvánku. Prednášky budú zverejnené aj na stránke   www.auracentrum.sk

Ale čo máme dovtedy ešte spraviť so SEBOU? Ešte sme pod vplyvom moci v pozadí, ale terajšia vládnuca intelektuálna sila dožíva svoje posledné týždne, možno mesiace. Snažia sa nás vystrašiť cez média. Odporúčam ti nasledovné: Odosobni sa čo najlepšie od moci v pozadí! Jednoducho vynechaj všetko, čo od moci v pozadí prúdi k tebe! Nespolupracuj s ňou! Nebuď členom žiadneho náboženstva, združenia, strany a pod., ale posilni spoločenstvo a hlavne svoju rodinu! K moci v pozadí nepociťuj nenávisť, lebo týmto posilníš ich a zlo. Nebojuj proti moci v pozadí lebo tým, že na ňu myslíš ju opätovne oživuješ. Nepozeraj, nepočúvaj, nečítaj populárne média, ktoré ťa ovládajú a vyvolávajú v tebe nenávisť a pocit strachu. Pamätaj: To, čo vznikne z nenávisti, má krátke trvanie. To čo vznikne z lásky, trvá večne.

Dobrá cesta je spirituálne vyvíjanie ducha meditáciami, modlitbami, ovládaním mozgu spolu s rodinou! Musíte dosiahnuť určité dozretie  k tomu, aby ste zmeny, ktoré sa dejú na Zemi, prijali pozitívne. Rozvíjajme v sebe srdcovú čakru, tie kvality energetického centra lásky, ako sú čistota duše, poctivosť, dobrá vôľa a spolucítenie. Vytvorme si vnútorný pokoj a harmóniu. Snažme sa o to, aby sme žili v súdržnosti, ak nie hneď s Univerzom, tak aspoň s ostatnými ľuďmi!  Samozrejme, momentálne je ideálne, keď sme v styku s ľuďmi virtuálne. Všetko so všetkým súvisí, čokoľvek spravíme, vplývame  tým nielen na seba, ale aj na svoje okolie. Vzájomné ovplyvňovanie prináša nám všetkým pocit zodpovednosti. Uvedomme si, že určitú zodpovednosť máme aj voči Zemi, t.j. voči planéte, vode, rastlinám a živočíchom. Žime tak, aby sme zabránili znečisťovaniu životného prostredia!

Už sme to tu  riešili, ale musím tu opakovane pripomenúť že jednou zo podmienok osobného rozvoja je, aby sme boli schopní ovládať strach a otvoriť sa. Čo môžeme spraviť? V prvom rade si uvedomme svoje obavy, lebo len po tom môžeme spraviť hocičo. Namiesto užívania liekov radšej vyhľadajme prírodné liečebné metódy, k dispozícii ich máme nespočetné množstvo. Vo svojej domácnosti zabezpečme ticho, pokúsme sa obmedziť, prípadne vynechať chod televízora v pozadí. Relaxovanie nám veľmi pomôže v tom, aby sme sa zbavili obáv. Dobre nám padne už aj to, ak si na pol hodinku sadneme do vane a s dobrými pocitmi premyslíme celý náš deň a celú tú situáciu, v ktorej sa nachádzame.

Čo sa týka otvorenia: láska je v nás všetkých, ale to samo o sebe nestačí. Cestu k láske sme znečistili ťažkými spomienkami. Tieto teraz pekne, postupne treba upratať, rozpustiť ich nejakým liečebným spôsobom. V každom jednom prípade sa vieme stále viac a viac mať radi a naše srdce sa pomaly samé od seba otvorí. Už približne tridsať rokov sa na Zemi dejú také dôležité energetické zmeny, ktoré už teraz mnohí pociťujú. Podľa predpovedí sa však ešte zmeny neskončili. Čo nás čaká o pár rokov? Cieľom premeny je, aby sme hustý a chaotický materiálny život, v ktorom teraz žijeme, premenili na čiastočne materiálny, v ktorom nie sú prítomné tie najťažšie energie ako sú nenávisť, pomstychtivosť, závisť, strach (všetko čo nám poskytujú médiá) a pod., alebo sú aspoň ovládateľné.

Osobný rozvoj, čiže rozšírenie vedomostí a očistenie duše od ťažkých sťahujúcich energií sa bohužiaľ neudeje aicky. Hoci zmeny zhora pôsobia ako katalyzátor, aj my musíme spraviť niečo pre  vývoj. Ako máme vnímať energetické zmeny dejúce sa v týchto dňoch na Zemi? Cítime, ako-keby sa zrýchľoval čas. V skutočnosti, nie čas sa zrýchľuje, ale postupne sa zvýši energetická rezonancia na Zemi, dôsledkom čoho postupne klesá hustota materiálov. Fyzickým dôkazom toho je, že sa rýchlejšie pohybujeme.

Duchovným dôkazom je to, že čoraz častejšie a rýchlejšie sa uskutočňujú naše myšlienky. Aj preto je dôležité, aby sme si tieto veci všímali a vnímali ich. Ako ovplyvnia tieto zmeny kolektívne myslenie? V kolektívnom myslení sa neobjavia iba materiálne názory. Rozvíja sa ezoterika, pričom tridsať rokov sme o nej hovoriť nemohli ani. Čoraz častejšie si vyberáme alternatívne liečebné metódy namiesto bežnej lekárskej starostlivosti. Narastá počet bio obchodov, dokonca aj v supermarketoch si môžeme kúpiť bio výrobky. Aké vnútorné premeny nám pripravia vyššie energetické rezonancie? Vyvíja sa náš jemnocit, čoraz častejšie a silnejšie funguje naša intuícia. Pociťujeme na sebe znaky vývinu nášho vnútorného hlasu. Pociťujeme viac spolucítenia so zvieratami.

Citeľne rastie napätie v ľuďoch. Je to preto, že sa v nás skryté sťahujúce energie postupne dostávajú na povrch. Vo vývine je niečo nové, čo musí tieto premeny predbehnúť. Energetické zmeny, ktoré sa momentálne dejú na Zemi, spôsobia radikálne zvýšenie rezonancie. Aby sme dokázali prijať tie nové, vyššie rezonancie, je nevyhnutné, aby sme svoj energetický systém pripravili a prerobili. Môžeme to prirovnať k starému elektrickému vedeniu v starom dome, ktoré sa musia vymeniť za nové, ináč by nezvládli vyššie napätie. Mohlo by nastať prehriatie, skrat, dokonca aj požiar. Sú ľudia, ktorí nie sú ochotní prijať možnosť duševného rozvoja, ktorý zabezpečuje narastajúca energetická úroveň. Kvôli tomuto budú čoraz drsnejší, objaví sa u nich čoraz viac negatívnych vlastností. Vnútorné spracovanie ťažkých zážitkov všetkých rovnako zaťaží na telesnej, duchovnej a duševnej úrovni. Kvôli tomu nebudeme len napätejší ale aj unavenejší a ospanlivejší.

Ešte by som chcel dodať, že je potrebné mať bezhraničnú trpezlivosť voči tým, ktorých sa týka posledný odsek, tým ktorí teraz robia prvé kroky k vývinu, teraz sa zobúdzajú z tisícročného spánku, alebo len teraz vykročia na spirituálnu cestu!

Snažme sa o to, aby sme boli dobrým vzorom, ukážme cestu svojmu okoliu a naša Zem bude domovom šťastných ľudí!

Nech tak bude, lebo tak je! Informácie som odovzdal! Všetko ostatné je len na Vás! Veľa úspechov!

S láskou Béla Kiss.

0903 / 217 768

www.auracentrum.sk          

mojaskolazivota@gmail.com